Eerste communie 2018

EERSTE COMMUNIE 2018 ANTONIUS ABTKERK HEES

Kinderen die hun eerste communie gaan doen nemen voor het eerst deel aan de feestelijke eucharistieviering, waarin zij voor het eerst de heilige Hostie ontvangen. Als voorbereiding wordt een communieproject gebruikt. Vrijwel alle projecten hebben een werkboek, schrift of map voor de kinderen, waarin zij opdrachten kunnen maken en (korte) teksten en verhalen kunnen lezen. Ook Bijbelverhalen mogen niet ontbreken, omdat zij hierin de liefde van God op het spoor kunnen komen en Jezus beter leren kennen.

De eerste communie viering wordt gehouden op zondag 3 juni 2018.

De voorbereiding voor de groep kinderen start op maandag 12 maart 2018. Mevrouw Monique Hellenthal zal de kinderen weer begeleiding bij deze voorbereiding. Als u uw kind de eerst communie wilt laten doen dan kunt u hem of haar telefonisch of per e-mail tot 20 januari 2018 opgeven. Telefoon van de parochie is 3770631 en het e-mail adres: parochiehees@upcmail.nl. Vanzelfsprekend willen we er weer een groots kinderfeest van maken.                                                                                    Ik hoor graag van u. Pater K.van Gorp s.c.j.