Wayquis Peru

Op 29 en 30 november staan wij van stichting Wayquis Peru weer achter in de kerk met artikelen uit Peru.

Omdat Wayquis Peru het afgelopen jaar flink gegroeid is in haar productie van kaas en de vraag naar kilokazen gestegen is, is er een enorm tekort ontstaan in kaasvormen, waarmee wij die kazen van ongeveer 1 kg. maken.

Cliënten in Peru verkiezen de kleine kazen op dit moment boven de grote kazen, die versneden worden tot kleinere stukken zoals wij dat doen in Nederland. Wij hopen daarom met de verkoop van onze producten in de kerk over te kunnen gaan tot de aanschaf van kleinere kaasvormen. Op 11 januari 2015 vlieg ik zelf voor 4 weken naar Peru om te kijken hoe het er op dat moment voorstaat. Ik hoop dat ik dan ook bij de bevalling kan zijn van een onze koeien.

Met vriendelijke groet, Marjan Schamp