Koninklijke zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor in de Goede Herder Kerk

Nijmeegs Mannenkoor

Op zaterdag 20 december 2014 verzorgt het tachtig man sterke Nijmeegs Mannenkoor een kerstconcert in De Goede Herder kerk. Tijdens dit concert wordt het koor begeleid door een sopraan en een bandoneon speelster. Het koor heeft in april dit jaar een landelijk concours voor mannenkoren gewonnen. Dit kon niet gebeuren zonder de professionele begeleiding van de dirigent Dion Ritten en onze ‘huispianist’ Roland Aalbers. Dus voor u een buitenkansje om vast in de sfeervolle De Goede Herder kerk in kerststemming te komen. Welkom.

Om 19.30 uur is de kerk open. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Om 21.00 uur zal een pauze zijn en om 21.30 uur volgt het 2de deel van het concert. Einde van het concert is rond 22.15 uur.

Uitvoerenden: Dion Ritten; dirigent, Roland Aalbers; pianist, Ellen Valkenburg; sopraan, Jacqueline Edeling: bandoneon en de Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor.

Kaarten á € 15,00 per persoon zijn na de H. Missen van zondag 30 november, zondag 7 december en zondag 14 december tot 12.30 uur verkrijgbaar bij de ingang van De Goede Herder kerk. Of op de voorverkoopadressen (14 november – 13 december) AustriaSport, Rijksweg 209, Malden. Telefoon 024-3236037. Boekhandel Augustinus, Groesbeekseweg 62, Nijmegen. Telefoon 024-3229910. De Haas Mode, Winkelcentrum De Notenhout, Neerbosch-Oost. Telefoon 024-3771266. Via internet: kijk op www.nijmeegsmannenkoor.nl. Reserveren van plaatsen is niet mogelijk.

Het aantal zitplaatsen is beperkt. Toegangsprijs is inclusief programma en een consumptie.