Sam’s kledingactie

Sam's Kledingactie

Sam’s kledingactie wordt dit seizoen nog één keer gehouden en wel op maandag 27 oktober. Dit gebeurt zowel in de Goede Herderkerk van 9.30 tot 12.00 uur en in de Antonius Abt kerk van 9.00 tot 16.00 uur.

De ingezamelde kleding gaat naar Mensen in Nood. Er is weer gekozen voor een project in Kenia, waar droogte al jaren één van de meest serieuze problemen is. Het kan alleen nog maar groter worden als gevolg van klimaatveranderingen. Wij zijn blij met al uw goede, draagbare kleding, daarnaast ook schoenen en huishoudtextiel, zoals dekens, handdoeken en gordijnen. Wilt u wel alles in gesloten plastic zakken doen? Alvast heel hartelijk dank voor uw goede gaven! Wij kunnen zo weer heel veel mensen gelukkig maken.

Met vriendelijke groet,

directeur Sam’s kledingactie voor Mensen in Nood.