Kerstpakkettenactie 2014

Evenals vorig jaar zullen ook dit jaar weer voedselpakketten gemaakt worden voor cliënten van de Voedselbank Nijmegen, Stichting GAST, Vluchtelingenwerk Oost Nederland (locatie Nijmegen) en Home Start. Bij alle vier de organisaties gaat het om zowel alleenstaanden als gezinnen met heel weinig financiële middelen.

Voedselbank

Omdat de cliënten van de Voedselbank het pakket als extraatje krijgen naast hun krat met basisvoedsel, mogen de dozen gevuld worden met lekkere dingen. Te denken valt bijvoorbeeld aan toastjes, blikjes zalm/tonijn, luxe nootjes, kerstkoekjes. Maar er passen ook goed waxinelichtjes, kerstservetten of een lekkere douchegel in. De pakketten kunnen aangevuld worden met andere goed houdbare levensmiddelen.

Half november zullen de dozen worden uitgedeeld. Op de zondagen 30 november, 7 en 14 december kunt u de kerstpakketten in uw eigen kerk afgeven. Doet u dit jaar ook weer mee? Bij voorbaat dank!

Diaconale werkgroep Maranathakerk en Antonius van Paduakerk, oec.werkgroepdiaconie@gmail.com