Dank je wel…

Wat een feest op zondag 17 augustus, ik werd er verlegen van. Zoveel mensen bij de viering bij gelegenheid van mijn 75ste verjaardag. Natuurlijk wil ik op de eerste plaats het Gregoriaans koor bedanken, zij hebben er echt weer iets moois van gemaakt. En iedereen kon op bepaalde momenten ook meezingen, want samen zingen en vieren brengt verbondenheid en daar gaat het in de parochie toch om! Ook natuurlijk het locatieteam bedankt, met veel zorg hebben zij samen met veel vrijwilligers ervoor gezorgd dat alles heel goed is verlopen. En dan natuurlijk ook al die goede wensen naar mij toe!

Dat geeft altijd weer moed om door te gaan.

Ik ben overladen met cadeautjes en giften, te gek gewoon. Dat wíl ik ook graag!

Berry liet dat in zijn felicitatie ook heel duidelijk merken, met 65 nog geen pensioen en nu met 75 ook niet. Zolang mijn gezondheid het toelaat wil ik onze parochie blijven dienen met veel plezier van mijn kant.

Lieve mensen, nogmaals mijn welgemeende dank aan u allemaal. Het was een feest dat klonk als een klok. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

p. K. van Gorp s.c.j.