Antonius Abt Kerk Hees zoekt nieuwe koorleden

U vindt toch ook dat de vieringen heel sfeervol zijn als er een koor zingt? En zeker ook wanneer de koren liederen zingen, waar we samen aan mee kunnen doen? Daar hebben wij over het algemeen echt geen klagen over. Weet u wat wel een probleem is? Dat toch iedere keer mensen de koren moeten verlaten vanwege ziekte of ouderdom. Dat is hun goed recht. Maar zo vaak denk ik, als ik de samenzang hoor, er zitten zoveel goede zangers en zangeressen in de kerk, die zich best wel bij een van de koren aan zouden kunnen sluiten. Beste mensen is het nu zo moeilijk om een keer bij de repetities alleen maar te komen luisteren. U hoeft zich natuurlijk niet meteen op te geven, maar er eerst even over nadenken. Maar dat nadenken mag dan niet te lang duren, want dan is uw enthousiasme misschien weer weg. U kunt bij de repetities komen luisteren op woensdagavond vanaf 19.30 uur bij het Gemengd koor en op woensdagmorgen vanaf 10.00 uur bij het Gregoriaans koor. Kom gerust en schroom niet. U mag mij ook bellen 3770631. Hopelijk hoor ik gauw van u.

Pater K. v. Gorp s.c.j.