Openingsviering Parochie Heilige Stefanus

Op zaterdag 7 juni om 16.30 uur zal de officiële Eucharistieviering plaatsvinden waarin de nieuwe pastoor en zijn team worden geïnstalleerd. Het parochiebestuur heeft gekozen voor het kerkgebouw Antonius Abt om dit te doen. Mgr. Hurkmans zal in deze viering voorgaan. Vanuit alle kerken is gevraagd een koor samen te stellen, om de viering feestelijk mee te ondersteunen. Aansluitend aan de viering zal in de kerk door een enkele personen een korte toespraak worden gehouden.

Na afloop is er een drankje en een hapje voor alle aanwezigen, parochianen en genodigden.

Het is nog niet bekend waar dit hapje en drankje worden geserveerd, omdat dit sterk afhankelijk is van het weer, maar hierover wordt u nog geïnformeerd. Alle parochianen van onze geloofsgemeenschappen zijn van harte uitgenodigd deze bijzondere viering bij te wonen. De ‘gewone’ avondviering van de zaterdag vervalt die avond.