In memoriam Ben van Lavieren

Juist voor de jaarwisseling 2013/2014 kwam als een donderslag bij heldere hemel het bericht, dat Ben van Lavieren was overleden. Zijn uitvaart was in De Goede Herder op zaterdag 4 januari.

Hoewel Ben niet katholiek was ( zijn vrouw Fien wel ) heeft hij vanaf het begin van deze parochie zeer veel werk voor ons gedaan. Zo was hij het, die onze website maakte en prima verzorgde. Bij vragen over je PC of programma’s kon je altijd bij hem terecht. Ben verzorgde in de oude en nieuwe Honinghoeve het Internetcafé.

De hoeveelheid oud-papier van de parochie liep dankzij Ben nooit te hoog op en bij andere activiteiten deden wij nooit tevergeefs een beroep op hem.

Voor museum Oriëntalis maakte hij zich bijzonder sterk en het was een genoegen om daar door hem rondgeleid te worden. Zoals zijn kleinkinderen zeiden: opa wist overal heel veel van.

Dat hij zeer geliefd was en gewaardeerd werd was te merken bij de afscheidsviering in De Goede Herder. Er moesten zelfs stoelen bij gezet worden.

Met veel respect en dankbaarheid zullen wij Ben blijven gedenken.

Anke van Munster