Goed resultaat van de kerstpakkettenactie

Vrijwilligers van de vier organisaties (Voedselbank, St. Gast, VluchtelingenWerk Oost Nederland en Home-Start) hebben alle kerstpakketten opgehaald. Het was prachtig om te zien: vele “torens” kerstpakketten! In totaal zijn 593 kerstpakketten gemaakt!!! Enthousiast werden personenauto’s en busjes volgepakt en alle pakketten zijn verspreid, zodat allen ruim voor Kerst hun pakket hebben ontvangen. Naast deze pakketten zijn ook 10 grote dozen met losse artikelen gegeven. Ook dit is zeer welkom! Vanuit diverse kerken is nog contant geld overgemaakt. Dit geld zal, in overleg met o.a. de Voedselbank, goed worden besteed, waarschijnlijk aan vers fruit voor een langere periode. Wij willen u allen heel hartelijk bedanken voor uw deelname aan de actie in uw kerk of school!

Hartelijke groeten,
Désirée Schalk, Martha Opmeer en Anneke Leisink.