Kerstpakketten maken

Kerstpakketten

Ook dit jaar gaan onze beide parochies weer meedoen met het maken van kerstpakketten voor cliënten van de Voedselbank, Stichting GAST, Vluchtelingenwerk Gelderland (locatie Nijmegen) en Home Start.

Ideetjes voor extra producten voor de Kerstinzameling 2013:
Toastjes, blikje vis (tonijn, zalm), blikje kaas (camembert, brie) luxe nootjes, koekjes, bonbons / chocolaatjes, pak/fles vruchtensap, koekrepen (Sultana, snelle Jelle), kaaskoekjes (vlinders, stengels) kleine blikjes fruit, houdbare slagroom, koffie, waxinelichtjes met houder, kerstservetten, douchegel.

Half november zullen alle kerken weer de dozen, de kaartjes en de folders ontvangen. Op de zondagen 1, 8 en 15 december kunt u de kerstpakketten en de dozen met los voedsel weer in uw eigen kerk afgeven. We verzamelen vervolgens alle pakketten in de Antonius van Paduakerk en in de Maranathakerk. Het is de bedoeling dat de pakketten op zondag 15 december naar een van beide kerken worden gebracht.

Met hartelijke groet,
Oecumenische Werkgroep Diaconie Maranathakerk
en Antonius van Padua parochie.