Kamerkoor Ton sur Ton

Ton sur Ton

Kamerkoor Ton sur Ton uit Nijmegen geeft een tweetal concerten met de titel ‘Cris de l’enfer!’. Geen hemelse klanken, geen paradijselijk gezang, maar het tandenknarsen der verdoemden en ‘kreten vanuit de hel’, vormen het thema van dit concert. Een aantal bekende en minder bekende componisten komt aan bod, zoals György Orbán, Edward Elgar, Jaakko Mäntyjärvi, Camille Saint-Saëns, Gabriel Fauré, Jón Leifs en Hector Berlioz. Het Lasciate ogne speranza van ons koorlid Frea van de Lavoir zal bij deze gelegenheid voor het eerst worden uitgevoerd. Het concert staat onder leiding van Onno van Ameijde, met medewerking van pianist Rik Helmes en hoboïst Rutger Stoel.

Tijd en locaties:
Zaterdag 9 november, 20.00 uur, Antonius Abt kerk, Dennenstraat 121, Nijmegen.
Zaterdag 16 november, 20.00 uur, kapel van Dekkerswald, Nijmeegsebaan 29, Groesbeek.
Toegangsprijs: € 10.

Meer informatie: www.kamerkoortonsurton.nl