Jawel!!!! Al 10 jaar, kerkcafé De Goede Herder

Het is alweer 10 jaar geleden dat onze pastor van toen, Wilbert Bekedam, op het idee kwam om één keer in de maand in het parochiezaaltje een gezellige middag te organiseren voor mensen, die doorgaans alleen zijn op zondag.

Het was de bedoeling dat men daar met elkaar een kaartje kon leggen, een spelletje kon doen of zomaar wat praten samen. Er zou gezorgd worden voor koffie en thee. Trees Pastoors nam die taak spontaan op zich en dat doet zij nu na al die jaren nog.

Het klinkt tegenstrijdig “kerkcafé” en met die naam had laatst ook pater Eijkman het naar buitenstaanders toe een beetje moeilijk. Maar binnen de parochie heeft het kerkcafé zijn plaats duidelijk veroverd, al komen er niet meer zoveel mensen als de eerste keer. Als u er nog nooit geweest bent, is het de moeite waard om eens een keer te gaan kijken of meedoen.

Parochiebestuur De Goede Herder