Het dak ging er bijna af!

De Drumfanfare

Op vrijdag 27 september heeft het bestuur van onze Goede Herder parochie de vrijwilligers als dank voor hun inzet verrast met een muzikale avond. De kerk was bijna onherkenbaar door de vele glimmende muziek-instrumenten, die in het midden stonden opgesteld. Na de ontvangst met koffie en thee namen de leden van Drumfanfare Michaël uit Nijmegen hun instrumenten in handen. En toen barstte het los… Gehoorapparaten waren niet nodig.

Het thema van deze avond was ‘Oorlog & Vrede’. Een thema met een gevarieerd repertoire.

Zo passeert o.a. de muziek van de musical Miss Saigon, van de films de Soldaat van Oranje, Schindlers List, The Longest Day en de Flower Power de revue; dit alles ondersteund met lichtbeelden uit de periode, waarin de muziek zich afspeelt.

Het was een geweldig concert door jonge mensen, die enthousiast hun muziek ten gehore brachten. De Drumfanfare heeft al vele prijzen gewonnen. Men viert volgend jaar het 50 jarig jubileum. Ook zijn zij uitgenodigd om, volgende maand bij de opening van de Oversteek, voorop te lopen en als eerste de nieuwe brug, de Oversteek, over te gaan.

Na afloop van het concert was er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een drankje.